1 Ağustos 2024 Perşembe

Kanal 3'te Köyümüze ve Derneğimize Yer Verildi

Kanal 3'te Köyümüze Yer Verildi / Selçik Haber

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yaptığımız etkinliklerle bu yıl da yazılı ve görsel basında geniş yer aldık. 16. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali'miz yazılı ve internet medyasında olduğu kadar görsel medyada da ilgi gördü. Festival haberimiz Kanal 3 ekranlarında geniş yer buldu.

    16. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali'mizin ardından yine Kanal 3 ekranlarından yayınlanan Duygu ile Keyif  Kahvesi programında derneğimizin faaliyetlerine yer verildi. Duygu Çınar'ın hazırlayıp sunduğu programa Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Süleyman Özdemir, Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sekreteri Hasan Hüseyin Gümüşay, Selçik Köyü Muhtarı Veli İncekara katıldı.

    Kanal 3 ekranlarından yayınlanan Duygu ile Keyif Kahvesi programına katılan Metin Özdemir, Hasan Hüseyin Gümüşay ve Veli İncekara köyümüz, derneğimiz, festivalimiz ve diğer etkinliklerimiz hakkında izleyenleri bilgilendirdiler.

    Kanal 3 programcısı Sayın Duygu Çınar'a, Kanal 3 yetkililerine ve çalışanlarına Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'miz adına programlarında köyümüze yer verdikleri için çok teşekkür ederiz.


Kanal 3'te Köyümüze Yer Verildi / Selçik Haber

Kanal 3'te Köyümüze Yer Verildi / Selçik Haber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!