2 Ağustos 2024 Cuma

UNESCO Türkiye'nin Logo Verilen Etkinlikler Listesindeyiz

UNESCO Türkiye'nin Logo Verilen Etkinlikler Listesindeyiz / Selçik Haber

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'miz tarafından 5 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilen "15. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali" etkinliğimize Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) Türkiye Milli Komisyonu tarafından logo desteği verilmiştir.

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 2023 yılında UNESCO'ya yaptığımız başvuru sonucunda, "15. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali" etkinliğimiz, "Aşık Veysel'in Vefatının 50. Yıl Dönümü (1894-1973) UNESCO İş Birliğiyle Anılması" başlığı ve logosu adı altında 2023 Yılı içerisinde UNESCO tarafından logo verilen etkinlikler kapsamına alınmıştır.

    Köyümüz ve festivalimiz açısından büyük bir katkıya sahip olduğunu düşündüğümüz UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından verilen logo sayesinde derneğimiz ve etkinliğimiz ulusal ve uluslararası boyutta daha da önem kazanmıştır.

    Festivalimize logo verilmesinde emeği geçen UNESCO Türkiye Milli Komisyonu'na teşekkür ederiz.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu internet sitesinde yer alan "2022 Yılında Logo Verilen Etkinlikler" sayfasını görmek için tıklayın...


UNESCO Türkiye'nin Logo Verilen Etkinlikler Listesindeyiz / Selçik Haber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!