17 Temmuz 2024 Çarşamba

Birlik Aşuremize Davetlisiniz

Birlik Aşuremize Davetlisiniz / Selçik Haber

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 15.00'te Selçik Köyü Yaşarlar Fethi Yaşar Kültür Evi ve Misafirhanesi'nde gerçekleştireceğimiz Selçik Köyü 3. Geleneksel Birlik Aşuresi lokmamıza tüm canlar davetlidir.

    Şah Hüseyin-i Kerbela ve Kerbela şehitlerimiz aşkına kaynatılacak olan aşuremizle birlikte lokmalarımızı köylülerimizle birlikte paylaşacağız. Aşure lokmalarımız için katkı sunan, bağışta bulunan tüm canların lokmaları ve niyetleri kabul olsun.

    Köyümüz canlarının katkılarıyla ve derneğimizin öncülüğünde üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Birlik Aşuresi için bağışlarınızı derneğimize ulaştırabilirsiniz.

    "Soframız Hak sofrası, lokmamız rıza lokması..."

    Bağışlarınızı; Dernek Başkanımız Metin Süleyman ÖZDEMİR, Dernek Saymanımız Mehmet Ali KARAMANAV ve Dernek Sekreterimiz Hasan Hüseyin GÜMÜŞAY'a elden ulaştırabilirsiniz. Elden yapacağınız bağışlarınız makbuz karşılığında kabul edilecektir.

    Elden bağışta bulunmak ve banka yoluyla bağışlarınızı ulaştırmak için Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Süleyman Özdemir'e 05059482738 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

    Banka yoluyla yapacağınız bağışlarınız için derneğimizin hesap bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

BANKA: T.C. ZİRAAT BANKASI
ŞUBE: NATO YOLU/ANKARA ŞUBESİ
HESAP ADI: SELÇİK KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
IBAN: TR10 0001 0021 5079 8833 6050 01
HESAP NUMARASI: (2150)-79883360-5001

Birlik Aşuremize Davetlisiniz / Selçik Haber



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!