26 Temmuz 2024 Cuma

Gençlik ve Spor Etkinliklerimizi Gerçekleştirdik

Gençlik ve Spor Etkinliklerimizi Gerçekleştirdik / Selçik Haber

    16. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali Selçik Köyü Gençlik Etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinliklerimizden çeşitli oyun müsabakalarını çocuklar ve gençler olmak üzere farklı yaş grupları için gerçekleştirdik.

    Selçik Köyü gençleri ve çocukları çuval yarışı, ip çekme yarışı, yumurta taşıma yarışı gibi birbirinden güzel geleneksel oyunlarla doyasıya eğlendiler. Köylülerimizin seyirci olarak destek verdiği etkinliklerimiz geniş bir katılımla gerçekleşti.

    16. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali Selçik Köyü Gençlik Etkinlikleri kapsamında ayrıca farklı yaş grupları arasında Voleybol ve Futbol turnuvaları düzenlendi. Geleneksel oyunlar, voleybol ve futbol müsabakalarında kazanan takımlara ve dereceye giren gençlerimiz ve çocuklarımıza festivalimizde madalyaları takdim edildi.

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Özdemir; "Festivalimiz kapsamında düzenlediğimiz gençlik etkinlikleriyle çocuklarımızın ve gençlerimizin birbiriyle kaynaşmaları, köylerine gelip gitmeleri için anılar biriktirmeleri için düzenliyoruz. Her yıl daha fazla etkinlikle, daha fazla katılımla birlik ve beraberliğimizi arttırmayı amaçlıyoruz. Etkinliklerimize katılan çocuklarımıza, gençlerimize ve seyirci olarak desteğini esirgemeyen köylülerimize teşekkür ederiz. Ayrıca spor müsabakalarımızda çocuklarımız ve gençlerimizle ilgilenen Sevgili Kemal Gümüşay'a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Gençlik ve Spor Etkinliklerimizi Gerçekleştirdik / Selçik Haber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!