15 Temmuz 2024 Pazartesi

Festivalimize Bağışlarınızla Destek Olabilirsiniz

Festivalimize Bağışlarınızla Destek Olabilirsiniz / Selçik Haber

    27 Temmuz 2024 Cumartesi günü köyümüzde gerçekleştireceğimiz 16. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali'mizin hazırlıklarının yapılması ve ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için maddi ve manevi katkı sunabilecek canlarımızı festivalimize destek olmaya bekliyoruz.

    Köylülerimizin ve dostlarımızın desteğiyle el ele bugünlere kadar getirdiğimiz festivalimizin bu yıl on altıncısını, yine canlarımızın desteğiyle gerçekleştireceğiz. Derneğimizin kuruluşundan bu zamana kadar, Selçik Köyü için yapılan her çalışmada, her etkinlikte maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olan köylülerimize ve tüm canlara ayrı ayrı teşekkür ederiz.

    Köyümüzden uzakta, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan bütün köylülerimizi bir araya toplamak, ulusal boyuta taşıdığımız festivalimizi hep birlikte gerçekleştirebilmek için her yıl tüm köylülerimizin katılımıyla bir araya gelmek çalışıyoruz.

    Bugüne kadar yaptığımız festivallerde maddi ve manevi destek vererek yanımızda olan, bize güç katan Selçik Köyü'nün güzel insanlarının ve Selçik Köyü'ne, Selçiklilere omuz veren, Selçik Köyü dostlarının; köyümüz ve köylülerimizin dayanışma ortamına büyük katkıları olmuştur.

    Canlarımızın gönül rızasıyla yaptığı katkıları, derneğimizin köyümüz için yaptığı bütün çalışmalarda ve festivalin hazırlık aşamasından, tamamlanması sürecine ve canlara sunulan rıza lokmalarına kadar özenle ulaştırmaya çalışıyoruz.

    Sarı Dede Sultan'ın birleştirici çatısı altında, rıza lokmalarımızı bir araya getirip, paylaşalım. Sen, ben demeden biz olmayı başaralım. Canlarımızın, köylülerimizin maddi ve manevi katkıları Sarı Dede Sultan Dergâhına yazılsın. Şah-ı Merdan Ali yardımcımız olsun. Gönül rızasıyla yapılan katkılar, yenilen lokmalar Hak katında kabul ve makbul olsun. Emekleriniz zayi olmasın.

    Desteklerinizin, festivalimiz ve köyümüz için nice güzelliklere vesile olması dileğiyle.

    Bağışlarınızı Dernek Başkanımız Metin Süleyman ÖZDEMİR, Dernek Saymanımız Mehmet Ali KARAMANAV ve Dernek Sekreterimiz Hasan Hüseyin GÜMÜŞAY'a elden ulaştırabilirsiniz. Elden yapacağınız bağışlarınız makbuz karşılığında kabul edilecektir.

    Elden bağışta bulunmak ve banka yoluyla bağışlarınızı ulaştırmak için Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Süleyman Özdemir'e 05059482738 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

    Adak ve kurban bedeli bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz.

    Banka yoluyla yapacağınız bağışlarınız için derneğimizin hesap bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

BANKA: T.C. ZİRAAT BANKASI
ŞUBE: NATO YOLU/ANKARA ŞUBESİ
HESAP ADI: SELÇİK KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
IBAN: TR10 0001 0021 5079 8833 6050 01
HESAP NUMARASI: (2150)-79883360-5001


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!