1 Temmuz 2017 Cumartesi

Selçik Festivaline Desteklerinizi Bekliyoruz

  

   29 Temmuz'da düzenleyeceğimiz 11. Sarı Dede'yi Anma ve Kültür Festivali'miz sürecindeki hazırlıkların yapılması ve ihtiyaçların karşılanabilmesi için maddi ve manevi katkı sunabilecek canlarımızı festivalimize destek olmaya bekliyoruz...


   Köylülerimizin ve dostlarımızın destekleriyle el ele bugünlere gelen festivalimizin bu yıl on birincisini, yine canlarımızın desteğiyle gerçekleştireceğiz.


   Derneğimizin kuruluşundan bu zamana kadar, Selçik Köyü için yapılan her çalışmada, her etkinlikte maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olan tüm canlarımıza, köylülerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.


   Köyümüzden uzakta, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan bütün köylülerimizi bir araya toplamak, ulusal boyuta taşıdığımız festivalimizi birlikte gerçekleştirebilmek için her yıl aynı zamanda ve her geçen yıl daha fazla köylümüzün katılımıyla bir arada olabilmek için çaba harcıyoruz.


   Kültürümüzden izleri yansıtmak, genç kuşağın yozlaşmadan köyümüze ve köylümüze bağlılığını güçlendirebilmek adına bir araya geliyoruz. Köylülerimizin arasındaki bağları sıkı tutmaya, kültürümüze dair çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Bu sebeple Sarı Dede'mizin adına anma etkinliği yaparak, kültürel faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz.


   Bugüne kadar yaptığımız festivallerde maddi ve manevi destek vererek yanımızda olan, bize güç veren Selçik Köyü'nün güzel insanlarının ve Selçik Köyü'ne, Selçiklilere omuz veren, Selçik Köyü dostlarının; köyümüz, köylümüz, kültürümüz ve özellikle biz gençlerin dayanışma ortamına büyük katkıları olmuştur.


   Canlarımızın gönül rızasıyla yaptığı katkıları, derneğimizin köyümüz için yaptığı bütün çalışmalarda ve festivalin hazırlık aşamasından, tamamlanması sürecine ve canlara sunulan rıza lokmalarına kadar özenle ulaştırmaya çalışıyoruz.


   Köylülerimizin birlik ve dayanışmasını güçlendirmek için her yıl daha fazla sayıda köylümüzün katılımıyla, bütün köylülerimizi bu etkinliğimizde bir arada görmek istiyoruz. Köylülerimizi ve Selçik Köyü'nü seven dostlarımızı, canlarımızı, komşularımızı 11. Sarı Dede'yi Anma ve Kültür Festivali'mize davet ediyoruz.


   Yıllardır bir araya gelememiş köylülerimiz birbirlerini görsün, gençlerimiz köylerinden, akrabalarından, topraklarından, kısacası köklerinden uzak kalmasın diye bütün çabamız...


   Çünkü bizim köklerimiz bu topraklarda...


   Gelin, sizde bu birlik ve dayanışmaya omuz verin. Gençlere destek olun...


   Hep birlikte köyümüzde semah dönelim. Deyişlerimizi, türkülerimizi birlikte söyleyelim. Gelin birlik olalım. Bu coşkuyu köyümüzde birlikte yaşayalım. Bu geleneğin yaşamasına, yaşatılmasına öncülük edelim. Gençlerin emeklerine destek olalım...


   Sarı Dede'nin birleştirici çatısı altında, rıza lokmalarımızı bir araya toplayıp, ortak bir sofra kuralım. Sen, ben demeden biz olmayı birlikte başaralım.


   Canlarımızın, köylülerimizin karınca kararınca yaptığı maddi ve manevi katkıları, Sarı Dede Dergâhına yazılsın. Şah-ı Merdan Ali yardımcımız olsun. Gönül rızasıyla yapılan katkılar, yenilen lokmalar Hak katında kabul ve makbul olsun. Emekleriniz zayi olmasın.


   Köyümüzde eş, dost, akraba, komşu, köylü, mihman bir arada yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün köylülerimizi ve dostlarımızı 29 Temmuz'da Selçik Köyü'nde can cana olmaya çağırıyoruz.


   Başka köyümüz yok. Başka Selçik yok... Gelin köyümüzde buluşalım. Köyümüzde olalım.


   Desteklerinizin, festivalimiz ve köyümüz için nice güzelliklere vesile olması dileğiyle...


Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Selçik Köyü Gençliği



Elden yapacağınız bağışlarınız makbuz karşılığında kabul edilecektir.

Banka Yoluyla Yapacağınız Bağışlarınız için Derneğimizin Hesap Bilgileri

T.C. ZİRAAT BANKASI - ANKARA / NATO YOLU ŞUBESİ
IBAN: TR10 0001 0021 5079 8833 6050 01
HESAP NUMARASI: (2150)-79883360-5001

HESAP ADI: SELÇİK KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
İLETİŞİM: 05059482738

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!