26 Mayıs 2018 Cumartesi

Festival Sahnemiz Tamamlanıyor

Festival Sahnemiz Tamamlanıyor / Selçik Haber

   2007 yılından bu zamana kadar festival alanımızda yaptığımız etkinliklerimizde sürekli seyyar platform kullandık. Zamanla festival alanımız için sabit bir platforma olan ihtiyacımız gelişti.

   Sarı Dede Türbesi, Aşevi ve Cemevimizin bulunduğu festival alanımızda ihtiyacımızı karşılayacak en uygun yere sahne yapılması konusunda Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ile Selçik Köyü Muhtarlığı olarak çalışmalarımızı başlattık.


   Yapılan çalışma sonucunda alt kısmını depo olarak kullanabileceğimiz 30 m2 bir alan ve üzerini sahne olarak kullanabileceğimiz 40 m2 bir platform ortaya çıkmış oldu. Festival alanımızda yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımız için tüm canların desteğini bekliyoruz.


   Festival alanı olarak kullandığımız yerde taşınmazı bulunan ve sahne yapılması için yer sağlayarak destek olan dernek yönetim kurulu üyemiz Yusuf AYAN başta olmak üzere AYAN ailesine, sahnenin yapılmasında emeği geçen Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali KARAMANAV ile tüm dernek yöneticilerimize ve muhtarımız Veli İNCEKARA'ya teşekkür ederiz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!