11 Mayıs 2019 Cumartesi

Kayabelen Festivali 8 Haziran 2019 Cumartesi Günü

Kayabelen Festivali 8 Haziran 2019 Cumartesi Günü / Selçik Haber

   25. Hamza Şeyh Dede'yi Anma ve Hıdrellez Kültür Bahar Bayramı, Kayabelen Folklor Araştırma Derneği tarafından Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Kayabelen Köyünde 8 Haziran 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

   Bu yıl, Hacı Bektaş Veli'nin "Yolumuz ilim, irfan ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur.." sözüyle misafirlerin davet edildiği Kayabelen Festivali; yöre halkının katkılarıyla, halka açık ve ücretsiz olarak yapılacaktır. Gelmek isteyenler için Şuhut ilçe merkezinden Kayabelen Köyü'ne ulaşım araçları mevcuttur.

   Kayabelen Festivali'nde bu yıl Erdal ERZİNCAN, Gülcihan KOÇ, Ozan Sinemi, Kayabelen'den genç sesler; Aydın KARAMANAY, Dilansu OĞUZ, Hamza AKÇAKAYA, Mustafa SARITAŞ, Mehmet ARI, sürpriz sanatçı ve ekipler sahne alacaklar. Özgür OĞUZ'un sunacağı etkinlikte, "Çeyrek Asırlık Gelenek" Özel Sergisi, Milli Mücadelenin 100. Yılı Slayt Gösterisi yer alacak, pilav ikramı ve hediyeli açık arttırma yapılacaktır.

   Kayabelen Folklor Araştırma Derneği Başkanı Kazım DEMİRER, KAFADER adına tüm canları 8 Haziran 2019 Cumartesi günü Kayabelen'e davet etti. Kayabelenliler 25. Festival yıllarında tüm canların festivale katılımını ve katkılarını bekliyorlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!