17 Mart 2020 Salı

Fethi Yaşar'a Teşekkür Ziyareti

Fethi Yaşar'a Teşekkür Ziyareti / Selçik Haber

   Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Değerli Hemşehrimiz Fethi Yaşar'a Selçik Köyü Muhtarı ve Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

   Yenimahalle Belediye Başkanlığı, başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Selçik Köyü Muhtarı Veli İncekara, Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Süleyman ÖZDEMİR, Dernek Yönetim Kurulu üyelerimiz Hasan Hüseyin Gümüşay ve  Mehmet Ali Karamanav'la birlikte üyemiz Seher Gümüşay hazır bulundular.

   Selçik Köyü Muhtarı Veli İncekara; köyümüzde yapılan inşaatın son durumuyla ilgili bilgi vererek, köyümüze katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.

   Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Özdemir; Sayın Fethi Yaşar'ın, Yaşarlar Ailesi adına köyümüzde yapımını başlattığı tesisin köyümüz için büyük bir eser olduğunu belirterek çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayıp, yanımızda olduğu için kendisine teşekkür etti.

   Sayın Fethi Yaşar; Selçik Köyü Derneği ve Köy Muhtarlığı tarafından kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, derneğimiz ve muhtarlığımız tarafından Selçik Köyü'nde yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını ve her türlü desteği vereceğini belirtti.

   Ayrıca Fethi Yaşar, köyümüzde yapımına başlanan Selçik Köyü Yaşarlar Kültür Merkezi ve Misafirhanesi'nin 15 Temmuz tarihinde tamamlanarak, 25 Temmuz'da yapılacak olan 14. Sarı Dede'yi Anma ve Kültür Festivali'mize yetiştirileceğinin müjdesini verdi.

   Köy Muhtarımız, Dernek Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz köyümüzde yapılan ve yapılacak olan işlerle ilgili Sayın Fethi Yaşar'la istişare ettikten sonra, köyümüz ve köylülerimiz adına teşekkürlerini sundular.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!