27 Ağustos 2020 Perşembe

Köyümüzden Sayın Fethi Yaşar'a Ziyaret

Köyümüzden Sayın Fethi Yaşar'a Ziyaret / Selçik Haber

    Selçik Köyü Muhtarlığı ve Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Değerli Hemşehrimiz Sayın Fethi Yaşar'a 18 Ağustos Salı günü ziyarette bulunuldu.

    Yenimahalle Belediye Başkanlığı, başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Selçik Köyü Muhtarı Veli İncekara, Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Süleyman ÖZDEMİR, Dernek Sekreterimiz Hasan Hüseyin Gümüşay hazır bulundular.

    Selçik Köyü Muhtarı Veli İncekara ve Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Özdemir; Yaşarlar Ailesi olarak köyümüze kazandırılan ve yapımı tamamlanan kültür merkezimizin son durumuyla ilgili kendilerine bilgi vererek, köyümüze katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

    Ziyarette köyümüzde yapımı tamamlanan Selçik Köyü Yaşarlar Fethi Yaşar Kültür Evi ve Misafirhanesi'nin açılış töreni ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

    Köy Muhtarımız, Dernek Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz köyümüzde yapılan ve yapılacak olan işlerle ilgili Sayın Fethi Yaşar'la istişare ettikten sonra, köyümüz ve köylülerimiz adına kendilerine teşekkürlerini ilettiler. Uzun süreli ve içtenlikle geçen bir görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek makamından ayrıldılar.

Köyümüzden Sayın Fethi Yaşar'a Ziyaret / Selçik Haber

Köyümüzden Sayın Fethi Yaşar'a Ziyaret / Selçik Haber



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!