27 Ağustos 2021 Cuma

Zafer Haftasında Kocatepe'ye Gidiyoruz

Zafer Haftasında Gençlerimizle Kocatepe'ye Gidiyoruz / Selçik Haber

    26 Ağustos Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, 25 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında kutlanan Zafer Haftası'nda, Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar'da da çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

    Derneğimiz tarafından bu yıl ilk kez köy çocuklarımızı ve gençlerimizi tarihimize birlikte yolculuk yapmak için 'Afyonkarahisar Kocatepe Gezisi' kapsamında Cumhuriyetin kazanıldığı topraklara götürüyoruz.

    29 Ağustos 2021 Pazar günü gerçekleştireceğimiz gezi için sabah saat 09.00'da Selçik Köyü Yaşarlar Fethi Yaşar Kültür Evi ve Misafirhanesi önünde toplanarak Afyonkarahisar'a hareket edilecektir. Saat 17.00'de köyümüze döneceğimiz gezimiz için 40 kişilik kontenjanımız bulunmaktadır. Derneğimiz tarafından tarihi ve kültürel amaçlı olarak düzenlenen gezimiz tamamen ücretsizdir. Gezimiz kapsamında derneğimiz tarafından gençlerimize Afyonkarahisar'da öğle yemeği yedirilecektir. Yolculuk ve gezimiz boyunca dernek yöneticilerimiz ile öğretmenlerimizden oluşan ekibimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olacaktır.

    Geziye katılabilecek olan köyümüz çocukları ve gençlerinden oluşan bir liste hazırladık. Geziye katılım konusunu köyümüzdeki tüm çocuklarımıza ve gençlerimize ileteceğiz. Katılmak isteyenler Dernek Başkanımız Metin Özdemir'e ulaşarak kayıt yaptırabilirler. Geziye katılmak isteyen çocuklarımız ve gençlerimiz kendilerine vereceğimiz Gezi İzin Belgesi'ni ailelerine imzalatarak bize teslim ettiklerinde geziye katılabileceklerdir.

    Afyonkarahisar Kocatepe Gezimize tüm çocuklarımız ve gençlerimiz davetlidir.

Afyonkarahisar Kocatepe Gezisi Programı
  • Köyümüzden Hareket: (09.00)
  • Albay Reşat Çiğiltepe Şehitliği
  • Büyük Taarruz Şehitliği ve Atatürk Anıtı Gezisi
  • Kocatepe Gezisi
  • Öğle Yemeği - Afyonkarahisar
  • Büyük Taarruz Karargahı (Atatürk Evi) Gezisi - Şuhut
  • Köyümüze Dönüş: (17.00)

İletişim:
Metin ÖZDEMİR (Dernek Başkanı)
Tel: 0505 948 2738


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!