14 Ekim 2021 Perşembe

Dernek Yönetimimizden Ankara Temasları

Dernek Yönetimimizden Ankara Temasları / Selçik Haber

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu 8 Ekim 2021 tarihinde Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Süleyman Özdemir ve Yönetim Kurulu Sekreteri Hasan Hüseyin Gümüşay Ankara'da yaptıkları ziyaretlerde derneğimiz ve köyümüzle ilgili görüşmelerde bulundular.

    Dernek Başkanı Metin Özdemir ve Dernek Sekreteri Hasan Hüseyin Gümüşay, Ankara Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'nde görüşmelerine başlayarak derneğimizin köyümüzle ilgili projeleri hakkında fikir alış verişinde bulundular. T.C. İçişleri Bakanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü projeleri kapsamında çalışmalar yapan dernek yöneticilerimiz yakın zaman içerisinde gelişmelerle ilgili bilgi verecektir.

    Ankara Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'nde görüşmelerini tamamlayan dernek yöneticilerimiz Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret ettiler. Metin Özdemir ve Hasan Hüseyin Gümüşay, değerli hemşehrimiz Fethi Yaşar'a köylülerimizin selamlarını ileterek, kültür merkezimizde yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verdiler. Sayın Fethi Yaşar ise dernek yöneticilerimizin şahsında tüm Selçik Köyü canlarına selamlarını ilettiğini belirtti.

    Ankara Yenimahalle Belediyesi'ni ziyaretin ardından, Sorkun Eski Belediye Başkanı İhsan Vurkan'ı yerinde ziyaret eden dernek yöneticilerimiz Sayın İhsan Vurkan ile bir süre sohbet ettiler.

    Dernek Başkanımız Metin Özdemir ve Dernek Sekreterimiz Hasan Hüseyin Gümüşay'ın Ankara'da yapmış olduğu bir dizi ziyaretin yansımalarının derneğimiz ve köyümüz için hayırlı olmasını dileriz.

Dernek Yönetimimizden Ankara Temasları / Selçik Haber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!