25 Ağustos 2023 Cuma

Bozan Köyü Birlik Aşuresine Katıldık

Bozan Köyü Birlik Aşuresine Katıldık / Selçik Haber

    Şuhut Bozan Köyü Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği tarafından Bozan Köyü'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Aşure etkinliğine köyümüzü temsilen katıldık.
    Bozan Köyü Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği (BOZCEMDER) Başkanı Sayın Bayram Demir'in daveti üzerine Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Süleyman Özdemir, Selçik Köyü Muhtarı Veli İncekara, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Hüseyin Gümüşay ve Mehmet Ali Karamanav Bozan Köyü'nde düzenlenen Aşure programına katıldılar.
    Bozan Köyü'nde BOZCEMDER Başkanı Sayın Bayram Demir'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte dernek yöneticilerimiz canlarla hasbihal ettiler. Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Özdemir; Bozan Köyü'nün değerli canlarının aşurelerinin kabul olmasını dileyerek, verdiği emeklerden ve çabalardan dolayı BOZCEMDER Başkanı Sayın Bayram Demir'e teşekkür etti. 5 Ağustos'ta köyümüzde gerçekleştirilecek olan 15. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali'ne davet etti.

Bozan Köyü Birlik Aşuresine Katıldık / Selçik Haber


1 yorum:

  1. Ayaklarınıza bin rahmet , teşekkür ederiz. Sizlerle Can Cana olmak bizlere gurur verdi. Selçik Köyü, Bozan Köyü ile KARDEŞ KÖYDÜR...Aşk ile

    YanıtlaSil

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!