29 Şubat 2024 Perşembe

Selçik Haber Bülteni Şubat Sayısı Yayımlandı

Selçik Haber Bülteni Şubat Sayısı Yayımlandı / Selçik Haber

    Selçik Haber olarak internet sayfamızdan ve sosyal medya kanallarımızdan köyümüz ve köylülerimizle ilgili olan tüm haberleri takipçilerimize en kısa sürede ulaştırmaya çalışıyoruz.

    Selçik Haber olarak artık, bir ay içerisinde internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan yayınladığımız haberleri ve daha fazlasını her ay sonunda yayınlayacağımız haber bültenimizle tüm takipçilerimize ulaştırıyoruz.

    "Selçik Haber" - Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni'miz Şubat 2024 tarihli 14. sayısıyla okuyucularıyla buluştu. Selçik Haber - Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni'nin on dördüncü sayısını 6 sayfa olarak pdf formatında hazırlayarak WhatsApp ve Telegram uygulamalarındaki Selçik Köyü kanallarımızdan okuyucularımıza ulaştırdık. Ocak 2023 tarihi itibariyle yayımlamaya başladığımız Selçik Haber Bülteni'mizi her ay sonunda düzenli olarak okuyucularımıza ulaştırmayı amaçlıyoruz.

    Selçik Haber - Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni'ni okumak için WhatsApp ve Telegram uygulamalarındaki kanallarımıza üye olabilirsiniz. Bültenin size ulaşması için cep telefonu numaranızı 0505 948 27 38 nolu telefondan WhatsApp yoluyla Metin Özdemir'e iletebilirsiniz. Ayrıca tüm sosyal medya kanallarımızdan mesaj yoluyla cep telefonu numaranızı veya e-mail adresinizi bize ulaştırabilirsiniz.

    Selçik Haber Bülteni bize ulaştıracağınız cep telefonunuza WhatsApp yada Telegram topluluklarımız yoluyla veya e-mail adreslerinize düzenli olarak gönderilecektir. Haber bültenimizin size gönderilmesini istiyorsanız selcikkoyu@gmail.com ve selcikkoyu@hotmail.com e-mail adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Selçik Haber - Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni'mizin Şubat 2024 tarihli
14. sayısını okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz...


Selçik Haber Bülteni Şubat Sayısı Yayımlandı / Selçik Haber

Selçik Haber - Selçik Köyü Haber Bülteni, Şubat 2024 tarihli 14. Sayının Baş Sayfası


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!