19 Nisan 2020 Pazar

Köyümüzün Çocuklarının Eserlerini Yayınlıyoruz

Köyümüzün Çocuklarının Eserlerini Yayınlıyoruz / Selçik Haber


   Covid-19 pandemisi nedeniyle okullarda eğitim-öğretime ara verilmesiyle birlikte bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarımız bayramlarını okullarından ayrı bir şekilde evlerde kutlayacaklar.

   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla, Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Selçik Haber sitesi olarak bizde bu yıl bayramlarını evde kutlayacak olan çocuklarımızın hazırladığı eserleri sayfalarımızdan yayınlamak istedik.

   Köyümüzün sevgili çocukları, ezberlediğiniz bir 23 Nisan şiirini, yaptığınız bir 23 Nisan resmini yada süslediğiniz evinizin, odanızın içinde kendinizin de yer alacağı bir fotoğrafı bize gönderin, bizde sayfalarımızda yayınlayalım. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan köyümüzün tüm çocuklarının eserlerini sayfalarımızdan yayınlamak istiyoruz.

   Fotoğraf ve videolarınızı aşağıdaki bağlantılardan bize ulaştırabilirsiniz.    Bu bayram köyümüzün tüm çocuklarının eserlerini ve fotoğraflarını sizlere ulaştırmaktan mutluluk duyacağız. Şiirlerinizin ve resimlerinizin yer alacağı fotoğraf ve videolarınızı 23 Nisan 2020 tarihine kadar ulaştırabilirsiniz.

İLETİŞİM:
WhatsApp Tel: 05059482738
e-posta: selcikkoyu@gmail.com
Facebook, İnstagram, Twitter ve Telegram 'dan @selcikkoyu hesaplarımıza mesaj yoluyla çocuklarımızın eserlerini gönderebilirsiniz.

   Evde kalın. Sağlıklı kalın...

   Çocuklar inanın, inanın çocuklar. Güzel günler göreceğiz güneşli günler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!