28 Haziran 2021 Pazartesi

Kültür Merkezimizin Açılış Töreni Duyurusu

Kültür Merkezimizin Açılış Töreni Duyurusu / Selçik Haber

    2019 yılı sonunda yapımına başlanan ve 2020 yılında tamamlanan, Yaşarlar Ailesi adına Değerli Hemşehrimiz Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar tarafından köyümüze yaptırılan Selçik Köyü Yaşarlar Fethi Yaşar Kültür Evi ve Misafirhane'mizin açılış törenini binanın yapımının tamamlanmasının hemen ardından geçtiğimiz yıl 6 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirmeyi planlıyorduk. Fakat salgın şartları sebebiyle açılış törenimizi ileri bir tarihe ertelemiştik.

    Yeni yayınlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesine göre bir çok faaliyet alanlarında normale geçildi. Bizde buna göre toplum sağlığını göz önünde bulundurarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak açılış törenimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

    Sayın Fethi Yaşar ve protokol üyelerinin katılımıyla 18 Temmuz 2021 Pazar günü, saat 16.00'da gerçekleştirmeyi planladığımız açılış törenimize sizleri davet ediyoruz. Sayın Fethi Yaşar'a ve Yaşarlar Ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

    Kültür Merkezimizin açılışı ile birlikte Sandıklı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köyümüze kazandırılan halı sahanın açılışı da yine aynı törende gerçekleştirilecektir. Sandıklı Kaymakamımız Sayın Eflatun Can Tortop'a ve Köylere Hizmet Götürme Birliği 'ne çok teşekkür ederiz.

    Yapılan hizmetlerin köyümüz ve köylülerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!