5 Mart 2022 Cumartesi

Derneğimizin 15. Yılı Kutlu Olsun

Derneğimizin 15. Yılı Kutlu Olsun / Selçik Haber

    17 Ocak 2007 tarihinde kurulan Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'miz, Afyonkarahisar ilinin, Sandıklı ilçesine bağlı Selçik Köyü'müzün geliştirilmesi, köylülerimizin arasındaki yardımlaşma ve dayanışmanın güçlendirmesi, birlik ve beraberliğin sürdürülmesi, kültürel değerlerimizin yaşatılması amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Kültürel etkinliklerle gençlerimizin ve köylülerimizin arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın devam ettirilmesini benimseyerek faaliyetlerini sürdürmektedir.

Derneğimizin 15. Yılı Kutlu Olsun / Selçik Haber

        Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak geride bıraktığımız 15 yılda derneğimizin faaliyetlerine katılarak, derneğimize üye olarak, derneğimizin sosyal yardımlaşma ve dayanışma, eğitim ve kültür alanındaki faaliyetlerine bağışlarınızla katkı sunabilir ve yanımızda olarak destek olabilirsiniz.

    Selçik Köyü halkımızın ve Selçik Köyü canlarının destekleriyle 15. yılınını geride bırakan Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'mizin nice uzun yıllar ayakta kalmasını diliyoruz.

Derneğimizin 15. Yılı Kutlu Olsun / Selçik Haber

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Süleyman Özdemir; derneğimizin geride bıraktığı 15. yılla ile ilgili olarak  "Biz derneğimizi; köylülerimizin ve canlarımızın destekleriyle nice yıllar yaşatmak istiyoruz. Derneğimize, geçtiğimiz 15 yıl içerisinde hizmet etmiş olan başkanlarımıza, yöneticilerimize ve tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hakk'a yürüyen dernek üyelerimizi ve Hakk'a yürüyen tüm köylülerimizi saygıyla anıyorum. Hepsinin ruhu şad olsun. Ayrıca derneğimizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm köylülerimize, derneğimizin ve köyümüzün bütün dostlarına, 15 yıl boyunca yanımızda olan tüm canlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel günleri bütün köylülerimizle birlikte yaşayalım. Köyümüzü ve değerlerimizi hep birlikte yaşatalım. Çünkü hepimizin ortak noktası köyümüz, hepimizin ortak değeri köyümüz. Selçik'ten başka köyümüz yok. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımla derneğimizin 15. yaşını kutluyorum." ifadelerinde bulundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!