22 Eylül 2022 Perşembe

Aşure Etkinliğimizden Basına Yansıyanlar

Aşure Etkinliğimizden Basına Yansıyanlar / Selçik Haber

    Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Selçik Köyü’nde, Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Muharrem (Yas-ı Kerbela) orucunun bitmesinin ardından aşure lokması paylaştırıldı. Yurttaşların yoğun katılımının olduğu lokma paylaşımının ardından deyişler söylendi.

    Anadolu’nun Tadı Kardeşliğimizin Adı "Aşure"

    Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Selçik Köyü'nde Aşure Günü düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte binlerce kişiye aşure ikram edilirken, dağıtım yerine gelemeyenler için de aşureleri evlerine servis yapıldı.

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Aşure gününe, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Selçik ve çevresinden çok sayıda vatandaş katıldı

    Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Muharrem ayı dolayısıyla Selçik Köyü'nde yapılan aşure etkinliğine katılarak, vatandaşlarla sohbetlerde bulundu.

    Sandıklı Selçik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Süleyman Özdemir tarafından karşılanan Dr. Mustafa Çöl, etkinliğe katılan misafirlerle istişarelerde bulunarak kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

    Başkan Dr. Mustafa Çöl açıklamasında; “Selçik Köyümüzün adını yaptığı etkinliklerle duyuran Selçik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Metin Süleyman Özdemir ve köy muhtarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sandıklı Belediyesi olarak kendilerinin her zaman yanındayız. Ben bu vesileyle Aşure etkinliğine katılan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, hayırlı günler diliyorum” dedi.

    Selçik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Süleyman Özdemir ve Köy Muhtarı Veli İncekara; etkinliğe katılan Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'e kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, işlerinde kolaylıklar dilediler.




Aşure Etkinliğimizden basına yansıyan haberleri aşağıdaki bağlantılardan okuyabilirsiniz...

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!