19 Mart 2023 Pazar

Derneğimiz "UNESCO Türkiye" Logo Verilen Etkinlikler Listesinde Yer Aldı

Derneğimiz "UNESCO Türkiye" Logo Verilen Etkinlikler Listesinde Yer Aldı / Selçik Haber

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'miz tarafından 23 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilen "14. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali" etkinliğimize Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) Türkiye Milli Komisyonu tarafından logo desteği verilmiştir.

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 2022 yılında UNESCO'ya yaptığımız başvuru sonucunda, "14. Sarı Dede Sultan'ı Anma ve Kültür Festivali" etkinliğimiz, "Somut Olmayan Kültürel Miras" listesinde yer alan "Alevi-Bektaşi Kültürü Semah Ritüeli" başlığı adı altında 2022 Yılı içerisinde UNESCO tarafından logo verilen etkinlikler kapsamına alınmıştır.

    Köyümüz ve festivalimiz açısından büyük bir katkıya sahip olduğunu düşündüğümüz UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından verilen logo sayesinde derneğimiz ve etkinliğimiz ulusal ve uluslararası boyutta daha da önem kazanmıştır.

    Festivalimize logo verilmesinde emeği geçen UNESCO Türkiye Milli Komisyonu'na teşekkür ederiz.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu internet sitesinde yer alan "2022 Yılında Logo Verilen Etkinlikler" sayfasını görmek için tıklayın...


Derneğimiz "UNESCO Türkiye" Logo Verilen Etkinlikler Listesinde Yer Aldı / Selçik Haber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!