10 Mart 2023 Cuma

Derneğimizden Aşevimize Demirbaş Malzeme Alımı

Derneğimizden Aşevimize Demirbaş Malzeme Alımı / Selçik Haber

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 2022 yılında gerçekleştirdiğimiz "Anadolu'nun Tadı Kardeşliğimizin Adı Aşure" kapsamında köylülerimizin kullanımı için cemevi ve aşevimize malzeme alımı yaparak köyümüzün demirbaşına kazandırdık.

    Projemiz kapsamında aşevimize 1 adet no-frost buzdolabı, 1 adet üç programlı bulaşık makinesi, 1 adet ayaklı ocak, tencere ve çok sayıda mutfak gereci aldık. Köyümüze hayırlı uğurlu olmasını diler, iyi günlerde kullanılmasını dileriz.

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Özdemir; "Anadolu'nun Tadı Kardeşliğimizin Adı Aşure" projesi kapsamında gerçekleştiğimiz çalışmada desteklerini esirgemeyen başta dernek yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Ali Karamanav ve Hasan Hüseyin Gümüşay, Üyelerimiz Halil Nayır ve Kemal Gümüşay'a teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda yanımızda olan Köy Muhtarımız Veli İncekara'ya teşekkür ederim. Proje çalışmamız kapsamında bizlere destek olan SMMM Hatice İncekara'ya, SMMM Birgül Doğan'a ve Yaren Yemekçilik sahibi Mehmet Özkaraduman'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü proje birimi çalışanlarına teşekkür ederim." diye konuştu.

Derneğimizden Aşevimize Demirbaş Malzeme Alımı / Selçik Haber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!