17 Aralık 2023 Pazar

Selçik Köyü 2024 Takvimlerimiz Hazırlandı

Selçik Köyü 2023 Takvimlerimiz Hazırlandı / Selçik Haber

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan "Selçik Köyü 2024 Takvimi" çıktı.

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Süleyman Özdemir takvim çalışmasıyla ilgili olarak; "Son dokuz yıldır kesintisiz olarak kendi özel takvimimizi hazırlayarak, köylülerimize ve canlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekonomik koşullara bağlı olarak kağıt sektöründe yaşanan ağır maliyetlere rağmen yine bu yılda takvimimizi bastırarak canlarımıza ulaştırmak istedik. Köylülerimizin beğeneceğini düşünerek hazırladığımız yeni yıl takvimimizde her yıl olduğu gibi yine inanç, kültür ve önemli günlerimize yer verdik. Takvim görsellerinde festival ve aşure etkinliklerimiz başta olmak üzere bu yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz dernek faaliyetlerimiz yer almaktadır. Ayrıca takvimimizde Sarı Dede Sultan türbemizin yeni görünümü ile festivalimiz kapsamındaki gençlik ve çocuk etkinliklerimizden fotoğraflar bulunmaktadır. Takvimimize iletişim kanallarımızın karekod görüntülerini ekledik. Takvimimizden cep telefonlarıyla karekodları okutan kişiler "Selçik Haber" WhatsApp ve Telegram kanallarımıza doğrudan ulaşabilecekler. İsteklerimizi özenle hazırlayarak bize sunan ve takvimimizin baskısını yapan GC Tasarım çalışanlarına teşekkür ederim. Takvimimizde de yer verdiğimiz Hünkar Hacı Bektaş Veli'nin sözüyle köylülerimize ve tüm canlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. "Yolumuz; ilim, irfan ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur." Şimdiden tüm canların yeni yılını kutlarım." dedi.

Selçik Köyü 2023 Takvimlerimiz Hazırlandı / Selçik Haber

    Takvimlerimizi, köyümüzde ve köylülerimizin yurt içinde yaşadığı şehirlerde dağıtıma başlıyoruz. Ayrıca takvimlerimizi yurt dışındaki köylülerimize de ulaştırmayı amaçlıyoruz. Derneğimizin ücretsiz hizmeti olan takvimlerimiz dernek yöneticilerimiz tarafından canlarımıza ulaştırılacaktır. Derneğimize bağış yapmak isteyen canlarımızın bağışları ise makbuz karşılığında kabul edilecektir.

    Takvimlerimize ulaşmak isteyen canlarımız; köyümüz ve Sandıklı için; Köy Muhtarımız Veli İncekara ile, köylülerimizin yoğun olarak yaşadığı illerden Ankara için; Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Hüseyin Gümüşay, Mehmet Ali Karamanav ve Veli İleri ile, Denizli için; Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz İlkay Tosun ile, Antalya için; Dernek Başkanımız Metin Özdemir ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer şehirlerdeki canlarımız ise takvim temini için yine Dernek Başkanımız Metin Özdemir ile irtibata geçebilirler.

Selçik Köyü 2023 Takvimlerimiz Hazırlandı / Selçik Haber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...

Selçik Haber Bülteni'ni Okumak İçin Tıklayın...
Selçik Köyü Aylık Haber Bülteni "Selçik Haber" 1 Yaşında!